Seablue @ Borgata Atlantic City
Michael Mina, Egyptenaar van oorsprong, heeft zijn positie als één van de beroemste chefs van Amerika verdiend met hard werken en zeer goede smaak. Restaurant Seablue is één van zijn zeventien restaurants en de naam geeft al weg dat het hier vooral draait om vis. Mina’s specialiteit: een kreeft pot pie gemaakt van een twee-ponds Maine kreeft.
Seablue is Mina’s eerste restaurant aan de Oostkust en werd ontworpen door de beroemde architect Adam Tihany, zodat het niet alleen voor de tong maar ook voor het oog een lust is.
Borgata zou niet één van de voornaamste resorts in Atlantic City zijn als het niet nog meer geweldige eetopties zou bieden. Wolfgang Puck exploiteert hier de American Grille, Stephan Kalts Forneletto is de bestemming voor wie de beste pasta’s blieft en Bobby Flay zorgt voor uitstekende steaks. Wie meer in the mood is voor wat casual dining, kan terecht bij The Metropolitan, met z’n oesterbar en een uitgebreide ijskaart voor toe.
Alle restaurants:
- Bobby Flay Steak: Steak
- Fornelletto: Italiaans
- Starbucks: Coffee
- Old Homestead Steak House: Steak
- Izakaya: Japans, Sushi
- Wolfgang Puck American Grille: Grill